Hierbij doe ik een beroep op alle leden en met name de roeileden om eind maart en begin april mee te helpen met activiteiten bij onze vereniging, want er zijn er veel gepland.

21 Maart 2020

Op deze dag worden de oevers en de bermen van de Amstel schoongemaakt, worden er proeven afgenomen en is er een stand in Aalsmeer om leden te werven. Ik roep de BRC-ers op om voorafgaand aan de instructie mee te helpen met het schoonmaken van de Amstel. Overigens zullen één of twee wherry’s vanaf 11.00 uur nodig zijn om stuurproeven af te nemen. Roeileden die in Aalsmeer wonen vraag ik om mee te helpen de stand in Aalsmeer te bemannen. De organisator is Jan Walch.

28 Maart 2020

Dan is er een stand in het stadshart van Amstelveen. Meld je aan bij Hans Dehe. Het hoeft natuurlijk niet de hele dag, een paar uur mag ook.

4 April 2020

Onze jaarlijkse open dag wordt dan georganiseerd. We kunnen nog een aantal enthousiaste roeileden gebruiken. Gewoon vertellen wat roeien is en wat over onze boten en vereniging vertellen.

11 April 2020

Niet wij hebben het dan druk, maar roeivereniging Viking organiseert dan de Hart van Holland marathon. Vanaf ongeveer 11.30 uur tot ongeveer 14.00 uur leggen er roeiboten aan om van ploeg te wisselen of om even op de Kampanje uit te rusten. De eerste proeflessen zullen die dag ook gegeven worden. Tijdstip moet nog bepaald worden bij het schrijven van dit stuk.

Kortom er zal veel worden gevraagd van met name de roeileden tijdens de laatste en de eerste weekenden van maart en april dit jaar. Met ieders medewerking zal het allemaal vast lukken. Als je je wilt aanmelden voor één of meer van bovenstaande activiteiten dan kan dat ook bij mij. Ik stuur jouw mailtje dan door naar de organisator.
E-mailadres: roeien@mdr.nu.

Alvast bedankt voor al jullie hulp.

Lex van Emden